Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

25 Januari 2010

dR Rozmey ; JUS MATE 5 | Testimoni Bulan Pertama JM5

Pn Nani - Kota Damansara
Cik Adilin - Kg Kelanang, Banting Selangor

Adilin berjaya menurunkan berat 6kg dalam masa 4 minggu.

Puan Zila - Kg Sri Cheeding, Banting Selangor

Assalamualaikum, saya Pn Zila dari Kg Sri Cheeding, Banting Selangor. Saya mula mengambil JM5 pada 19 Dec 2009. Ketika itu berat saya 74.6kg. Saya nekad untuk menurunkan berat badan saya kerana faktor sendi-sendi saya sakit jika hendak bangun dari bersila. Jadi saya fikir mungkin berat badan saya yang berlebihan merupakan punca saya sakit sendi & lutut.
Saya diperkenalkan dengan FaridSham (Pengedar HPM) oleh adik saya. Setelah temujanji dibuat, Farid datang kerumah saya untuk menerangkan dengat teliti cara-cara pengambilan JM5 dan tips permakanan diet. Berat badan saya sebelum diet juga direkod oleh Farid sebagai rujukan.
Diawal minggu pertama program diet dengan JM5, Farid sering menelefon saya untuk memastikan saya ingat segala pesanan beliau. Ini memberi saya semangat untuk membuktikan kepada Farid yang saya boleh menurunkan berat saya. Oleh kerana saya penghidap Gastrik, Farid menyarankan saya mengambil nasi dalam qty sedikit untuk mengelakkan kemudaratan. Saya sangat enjoy dalam program diet dengan JM5 dan di monitor oleh Farid.
Setelah cukup 30 hari program diet, Farid sekali lagi datang ke rumah untuk mengambil rekod berat saya terkini. Saya sangat seram tetapi teruja untuk ketahui berat terkini saya. Syukur alhamdulillah, berat saya turun ke 70.5 kg. Saya sangat gembira dengan berat terkini saya dan saya nekad untuk menurunkan lagi berat saya sebanyak 5kg dalam bulan ke-2 ini.
Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Farid kerana betul-betul mengikuti perkembangan diet saya. Saya akan berusaha lagi untuk bulan kedua. InsyaAllah.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More