Produk Jus Diet Mate 5

Produk Diet Yang Terunggul. Ramai Yang Telah Berjaya Mendapatkan Berat Badan Ideal. Terbukti Berkesan !!

Produk DRII

Produk Kecantikan Kulit Wajah Yang Unggul Dan Terbukti Berkesan Dalam Tempoh Yang Singkat Untuk Merawat Serta Menghilangkan Jerawat Jeragat Dan Parut Serta Penyakit SLE

Produk DOC K

Rawat Sakit Sendi dan Tulang Doc K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara: (i). Menghilangkan kesakitan (ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak

Produk dRQ10

Dr rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah lemah jantung dan serangan stroke dengan dRQ10

Produk dR101

Jus minuman untuk kerehatan dan kesegaran minda, membantu kecergasan minda.Ramuan khas untuk mereka yang menghadapi masalah kurang daya fikiran,pelupa, tidak focus dan minda yang lesu.

Produk dR Betes

Formulasi ringkas memberikan penguna rasai kenyang dan mengaktifkan tahap guna gula serta guna pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan tahap guna dalam badan.mengaktifkan sel-sel pencrease untuk hasilkan insulin telah membantu menormlakan tahap gula dalam darah.

Produk Gain 5

Ia merupakan satu formulasi ajaib dari Dr Rozmey yang mampu menambah berat badan dan pertambahan otot2 badan dengan selamat dan sangat berkesan.. Gain 5 mampu mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan untuk berfungsi secara maksimum.

Produk dR Silky

Formulasi ajaib ini mengabungkan ramuan terpilih yang bertindak secara sinergi yang mampu memberikan bentuk badan dan kulit wanita. Kebolehan dR Silky membentuk pinggul dan payu dara memberikan keyakinan dan kepuasan pada wanita yang mampu miliki bentuk badan idaman.

Produk Kopi Espresso XY

Pertama Di Malaysia minuman hebat untuk lelaki yang ingin menikmati kehidupan seksual yang lebih nikmat serta panas dan selamat !!!

Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

17 Mac 2012

Anda Boleh Buat Pembayaran Di Bank Berikut

Salam Sejahtera.
Sila klik Bank Pilihan Anda Untuk Membuat Pembayaran. Selepas Membuat Pembayaran , Anda Hendaklah Mengisi Borang Tempahan Online . Saya Akan Hubungi Anda Segera Untuk Pengesahan.
  • Maybank : NOR LAILI BINTI MOHD KORMIB 112110064573
  • CIMB : FARID FAHMY BIN SHAMSUDDIN 12310075280528
  • PUBLIC BANK: FARIDFAHMY BIN SHAMSUDDIN 4645840705

11 Mac 2012

dR Rozmey:Testimoni Kehamilan ~ Puan Niza Berjaya Hamil Setelah Menggunakan 2 Box Jus Mate 5 & Sekotak Kopi Espresso XY untuk suami beliau !! Syukur.

  • Salam semua sahabat-sahabat.. Kali ini Farid nak share kisah kejayaan seorang lagi VIP Customer Iaitu Puan Niza dari Sabah yang berjaya hamil setelah menggunakan produk Jus Mate 5 dan Suaminya menggunakan Kopi Espresso XY.
  • Pasangan ini telah mengikuti plan diet dan plan kehamilan yang Farid draft untuk semua customer farid yang mempunyai masalah yang sama seperti farid dan wife dulu.
  • Hanya dengan 2 kotak Jus Mate 5 dan sekotak kopi Espresso XY, impian pasangan ini untuk menimang cahayamata telah menjadi kenyataan.. Farid Doakan semoga Pn Niza dan baby dalam kandungan berada dalam keadaan yang baik dan semoga selamat hingga melahirkan..
  • Dibawah ialah picture Pn Niza bersama pregnancy test serta beberapa dialog ketika mula2 kami berkenalan hingga beliau berjaya hamil didalam inbox FB..
  • Kepada anda yang mempunyai masalah yang sama.. janganlah malu untuk berkongsi dengan farid, mungkin dengan sedikit usaha yang kita lakukan ia bakal berhasil..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More