Produk Jus Diet Mate 5

Produk Diet Yang Terunggul. Ramai Yang Telah Berjaya Mendapatkan Berat Badan Ideal. Terbukti Berkesan !!

Produk DRII

Produk Kecantikan Kulit Wajah Yang Unggul Dan Terbukti Berkesan Dalam Tempoh Yang Singkat Untuk Merawat Serta Menghilangkan Jerawat Jeragat Dan Parut Serta Penyakit SLE

Produk DOC K

Rawat Sakit Sendi dan Tulang Doc K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara: (i). Menghilangkan kesakitan (ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak

Produk dRQ10

Dr rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah lemah jantung dan serangan stroke dengan dRQ10

Produk dR101

Jus minuman untuk kerehatan dan kesegaran minda, membantu kecergasan minda.Ramuan khas untuk mereka yang menghadapi masalah kurang daya fikiran,pelupa, tidak focus dan minda yang lesu.

Produk dR Betes

Formulasi ringkas memberikan penguna rasai kenyang dan mengaktifkan tahap guna gula serta guna pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan tahap guna dalam badan.mengaktifkan sel-sel pencrease untuk hasilkan insulin telah membantu menormlakan tahap gula dalam darah.

Produk Gain 5

Ia merupakan satu formulasi ajaib dari Dr Rozmey yang mampu menambah berat badan dan pertambahan otot2 badan dengan selamat dan sangat berkesan.. Gain 5 mampu mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan untuk berfungsi secara maksimum.

Produk dR Silky

Formulasi ajaib ini mengabungkan ramuan terpilih yang bertindak secara sinergi yang mampu memberikan bentuk badan dan kulit wanita. Kebolehan dR Silky membentuk pinggul dan payu dara memberikan keyakinan dan kepuasan pada wanita yang mampu miliki bentuk badan idaman.

Produk Kopi Espresso XY

Pertama Di Malaysia minuman hebat untuk lelaki yang ingin menikmati kehidupan seksual yang lebih nikmat serta panas dan selamat !!!

Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

21 Oktober 2011

Pn Misslina kini lebih bermaya dan bertenaga setelah menggunakan produk DR Group

Kepercayaan rakyat malaysia terhadap produk dR Group amat ketara. Semakin ramai yang nekad untuk mencuba produk dR Group demi untuk mendapatkan kesihatan yang baik. Terkini, testimoni Pn Misslina yang mengalamai rasa kebas2 dan kurang bermaya akibat kencing manis, kini mampu tersenyum lebar kerana penyakit yang dideritai sebelum ini sudah kurang dan hampir tiada sejak amalkan produk dR Group iaitu doc-k dan dR101.
Farid amat berbesar hati agar semua customer faridsham sudi untuk sharing gambar anda sebagai testimoni didalam akhbar agar dapat dikongsikan kepada semua rakyat Malaysia yang mengalami nasib yang sama..
Sharing is Caring right !!

18 Oct 2011 Promosi Jualan Produk dR Group dR Rozmey di MPK Klang

Sekali lagi FaridSham membawa produk kesihatan dR Group oleh dR Rozmey ke Jabatan Kerajaan untuk tujuan promosi dan Sharing Produk Info kepada semua orang.. Alhamdulillah sambutan yang diberikan amat2 menggalakkan..
Melayan kakak & abang yang menanyakan produk info amat2 menyeronokkan. Tak terasa masa berlalu dengan begitu pantas. InsyaAllah selepas ini FaridSham akan meneruskan penjelajahan ini kesemua premis2 yang memberi kebenaran samada kerajaan atau swasta.
FaridSham
017-2754645

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More