Produk Jus Diet Mate 5

Produk Diet Yang Terunggul. Ramai Yang Telah Berjaya Mendapatkan Berat Badan Ideal. Terbukti Berkesan !!

Produk DRII

Produk Kecantikan Kulit Wajah Yang Unggul Dan Terbukti Berkesan Dalam Tempoh Yang Singkat Untuk Merawat Serta Menghilangkan Jerawat Jeragat Dan Parut Serta Penyakit SLE

Produk DOC K

Rawat Sakit Sendi dan Tulang Doc K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara: (i). Menghilangkan kesakitan (ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak

Produk dRQ10

Dr rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah lemah jantung dan serangan stroke dengan dRQ10

Produk dR101

Jus minuman untuk kerehatan dan kesegaran minda, membantu kecergasan minda.Ramuan khas untuk mereka yang menghadapi masalah kurang daya fikiran,pelupa, tidak focus dan minda yang lesu.

Produk dR Betes

Formulasi ringkas memberikan penguna rasai kenyang dan mengaktifkan tahap guna gula serta guna pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan tahap guna dalam badan.mengaktifkan sel-sel pencrease untuk hasilkan insulin telah membantu menormlakan tahap gula dalam darah.

Produk Gain 5

Ia merupakan satu formulasi ajaib dari Dr Rozmey yang mampu menambah berat badan dan pertambahan otot2 badan dengan selamat dan sangat berkesan.. Gain 5 mampu mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan untuk berfungsi secara maksimum.

Produk dR Silky

Formulasi ajaib ini mengabungkan ramuan terpilih yang bertindak secara sinergi yang mampu memberikan bentuk badan dan kulit wanita. Kebolehan dR Silky membentuk pinggul dan payu dara memberikan keyakinan dan kepuasan pada wanita yang mampu miliki bentuk badan idaman.

Produk Kopi Espresso XY

Pertama Di Malaysia minuman hebat untuk lelaki yang ingin menikmati kehidupan seksual yang lebih nikmat serta panas dan selamat !!!

Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

16 September 2011

dR.ROZMEY Jus Mate 5 :FeedBack Customer Jus Mate 5 dari seluruh Malaysia. Farid akan terus menitor anda walau dimana sahaja anda berada.

Pn Marry dari Negeri Sembilan, berkenalan di Facebook
Puan Halwa dari Sabah, berkenalan di blog
Cik Nora dari Batu Pahat, berkenalan di Blog.
Pn Nani dari Kota Damansara, berkenalan di Facebook.
Abg Sufian dari Damansara, berkenalan di Blog.
Farid sangat menghargai semua customer, Farid akan cuba sedaya upaya untuk memberi guide bagaimana untuk lebih cepat menurunkan berat badan. Tidak kira di mana jua pun anda, Sabah Serawak ker? Dari Utara ker? Dari Selatan Ker? Farid akan hubungi anda untuk monitoring.
Setiap customer farid akan dapat beberapa jenis Teknik plan diet yang telah farid olah sendiri demi kesesuaian customer.Plan diet ini ada yang mudah untuk diikuti dan ada yang sukar sikit, setakat ini jumlah terbanyak penurunan ialah 2kg dalam 2 hari.. tak percaya?
Farid berharap anda juga tidak segan silu untuk sms dan call farid jika ada yang tidak faham. Farid boleh dihubungi setiap hari dari 8 am hingga 12 am.. 017-275 4645

dR.ROZMEY Jus Mate 5 :Puan Maria berjaya turunkan berat sebanyak 5 kg dalam tempoh 15 hari sahaja !!

Tahniah Kepada Pn Mary Jazz kerana telah berjaya menurunkan berat sebanyak 5kg hanya dalam 15 hari di bulan Ramadhan ini.. SMS yang tertera turun 3 kg setelah 8 hari berpuasa.. Beliau telah mengikut plan Diet Ramadhan dengan betul dan disiplin.. dengan Jus mate 5 anda pasti boleh, InsyaAllah..

12 September 2011

dR.ROZMEY Jus Mate 5 :Puan Lin telah berjaya hamil setelah menurunkan berat badan sebanyak 16kg !!

  • Salam, Nama saya Puan Lin.. disini saya nak kongsikan pengalaman saya berjaya hamil setelah menggunakan produk Jus Mate 5 kepada semua rakan-rakan yang mengalami masalah kitaran haid yang tidak teratur dan juga senggugut. Berat badan saya naik mendadak sehingga mencecah 81kg selepas berumah tangga pada 14 Feb 2010..
  • Kenaikkan berat badan yang mendadak menyebabkan kitaran haid saya jadi tidak teratur. Mungkin disebabkan inilah saya masih belum menimang cahayamata. Walaupun pernah untuk menurunkan berat badan dengan bantuan produk2 dipasaran, saya masih gagal untuk mendapatkan berat badan semasa sebelum berkahwin.
  • Hingga suatu hari terlintas difikiran saya untuk mencuba produk Jus Mate 5, kerana kagum melihat testimoni-testimoni yang berjaya menurunkan berat mereka dalam tempoh yang cepat. Saya lihat ada beberapa kiosk-kiosk yang menjual produk JM5 ini, namun saya takut untuk membelinya kerana bimbang ia produk tiruan. Oleh itu saya cuba melayari internet untuk mencari pengedar yang sah. Saya terjumpa blog pengedar abg Farid Sham dan saya membaca kisah2 testimoni kehamilan didalamnya membuatkan saya teruja dan terus menghubungi abang Farid Sham.
  • Ketika pertemuan pertama di Giant Kota Damansara, saya telah diberi penerangan yang detail tentang berdiet dengan Jus Mate 5, saya jadi teruja sangat setelah mendengar penerangan abg Farid dan berazam untuk berdiet bersungguh-sungguh.. demi untuk mendapatkan zuriat sendiri .
  • Alhamdulillah, setelah mengamalkan JM5 sebanyak 2 kotak dan mengikut plan menu diet yang betul, saya berjaya menurunkan berat badan saya dari 81kg kepada 65kg. Saya berasa sungguh seronok dengan berat badan saya sekarang, ramai rakan2 dan ahli keluarga yang memuji penampilan saya ketika berhari raya baru-baru ini. Dan yang paling penting kitaran haid saya mula teratur.
  • Pada hari raya ke 5 saya mula risau kerana haid saya sudah delay, saya beranggapan mungkin haid saya kembali tidak teratur.. Saya cuba membuat pregnancy test yang kebetulan ada dalam simpanan saya dirumah.. Alangkah terkejutnya kerana POSITIF..ada 2 line.. saya macam tidak percaya dan terus menghubungi suami yang ketika itu berada ditempat kerja. Suami saya sangat gembira kerana impian untuk menimang cahayamata telah dimakbulkan Allah SWT.. dan saya juga tak lupa untuk menghubungi abg Farid untuk maklumkan berita gembira ini..sebelah malam suami telah membawa saya ke klinik untuk membuat pengesahan. Dan sekali lagi doctor telah mengesahkan saya telah hamil 1 bulan.
  • Syukur kepada Allah SWT kerana memakbulkan impian saya dan suami untuk mendapatkan zuriat.. Terima kasih Jus Mate 5... Memang TERBAIK!!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More