Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

24 Oktober 2011

dR Rozmey : Doc-K semakin popular dan dipercayai. Puan Kalsom kini semakin bersemangat setelah mengambil Doc-K selama seminggu !!

Puan Kalsom dari Sri Gombak
014-230 9662
  • Beliau merupakan seorang tukang jahit yang mempunyai kedai jahit sendiri. Sebagai tukang jahit yang berpengalaman, beliau mempunyai customer2 tetap yang suka dengan hasil jahitan beliau. Semakin hari semakin banyak tempahan yang di terima. Namun masalah kesihatan beliau yang sering tidak berapa sihat dan selalu rasa pening kepala menyebabkan beliau sering kali berbaring dan menyebabkan tempahan baju lambat untuk disiapkan.
  • Anak beliau, Aimi membawa Pn Kalsom ke klinik untuk membuat pemeriksaan doktor, Dan docktor memberitahu bahawa Pn Kalsom menghidap darah tinggi sehingga mencecah bacaan atas 200. Docktor terpaksa memberi Puan Kalsom ubat darah tinggi dan menasihatkan untuk melakukan senaman seperti berjogging.
  • Setelah membaca harian metro yang mengisahkan Pn Misslina bermaya setelah mencuba produk Doc-K, beliau meminta anaknya untuk menghubungi saya untuk mendapatkan produk. Saya yang bersimpati dengan masalah Puan kalsom, menghantar secara by-hand ke Sri Gombak kerana ingin melihat sendiri keadaan Pn kalsom.
  • Alhamdulillah, hanya dalam seminggu selepas menggunakan produk Doc-K ini, Puan Kalsom semakin bertenaga dan bersemangat untuk menjahit, terpancar senyuman diwajahnya kerana rasa pening dan lesu tiada lagi. Kerana ingin membantu teman2 yang senasib dengan beliau, beliau sudi berkongsi pengalaman beliau dengan semua rakyat Malaysia. Bagi beliau biar semua semua orang dapat kembali kesihatan yang baik.
  • Hubungi farid untuk info @ tempahan produk di 017-275 4645

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More