Produk Jus Diet Mate 5

Produk Diet Yang Terunggul. Ramai Yang Telah Berjaya Mendapatkan Berat Badan Ideal. Terbukti Berkesan !!

Produk DRII

Produk Kecantikan Kulit Wajah Yang Unggul Dan Terbukti Berkesan Dalam Tempoh Yang Singkat Untuk Merawat Serta Menghilangkan Jerawat Jeragat Dan Parut Serta Penyakit SLE

Produk DOC K

Rawat Sakit Sendi dan Tulang Doc K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara: (i). Menghilangkan kesakitan (ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak

Produk dRQ10

Dr rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah lemah jantung dan serangan stroke dengan dRQ10

Produk dR101

Jus minuman untuk kerehatan dan kesegaran minda, membantu kecergasan minda.Ramuan khas untuk mereka yang menghadapi masalah kurang daya fikiran,pelupa, tidak focus dan minda yang lesu.

Produk dR Betes

Formulasi ringkas memberikan penguna rasai kenyang dan mengaktifkan tahap guna gula serta guna pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan tahap guna dalam badan.mengaktifkan sel-sel pencrease untuk hasilkan insulin telah membantu menormlakan tahap gula dalam darah.

Produk Gain 5

Ia merupakan satu formulasi ajaib dari Dr Rozmey yang mampu menambah berat badan dan pertambahan otot2 badan dengan selamat dan sangat berkesan.. Gain 5 mampu mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan untuk berfungsi secara maksimum.

Produk dR Silky

Formulasi ajaib ini mengabungkan ramuan terpilih yang bertindak secara sinergi yang mampu memberikan bentuk badan dan kulit wanita. Kebolehan dR Silky membentuk pinggul dan payu dara memberikan keyakinan dan kepuasan pada wanita yang mampu miliki bentuk badan idaman.

Produk Kopi Espresso XY

Pertama Di Malaysia minuman hebat untuk lelaki yang ingin menikmati kehidupan seksual yang lebih nikmat serta panas dan selamat !!!

Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

24 Oktober 2011

dR Rozmey : Doc-K semakin popular dan dipercayai. Puan Kalsom kini semakin bersemangat setelah mengambil Doc-K selama seminggu !!

Puan Kalsom dari Sri Gombak
014-230 9662
 • Beliau merupakan seorang tukang jahit yang mempunyai kedai jahit sendiri. Sebagai tukang jahit yang berpengalaman, beliau mempunyai customer2 tetap yang suka dengan hasil jahitan beliau. Semakin hari semakin banyak tempahan yang di terima. Namun masalah kesihatan beliau yang sering tidak berapa sihat dan selalu rasa pening kepala menyebabkan beliau sering kali berbaring dan menyebabkan tempahan baju lambat untuk disiapkan.
 • Anak beliau, Aimi membawa Pn Kalsom ke klinik untuk membuat pemeriksaan doktor, Dan docktor memberitahu bahawa Pn Kalsom menghidap darah tinggi sehingga mencecah bacaan atas 200. Docktor terpaksa memberi Puan Kalsom ubat darah tinggi dan menasihatkan untuk melakukan senaman seperti berjogging.
 • Setelah membaca harian metro yang mengisahkan Pn Misslina bermaya setelah mencuba produk Doc-K, beliau meminta anaknya untuk menghubungi saya untuk mendapatkan produk. Saya yang bersimpati dengan masalah Puan kalsom, menghantar secara by-hand ke Sri Gombak kerana ingin melihat sendiri keadaan Pn kalsom.
 • Alhamdulillah, hanya dalam seminggu selepas menggunakan produk Doc-K ini, Puan Kalsom semakin bertenaga dan bersemangat untuk menjahit, terpancar senyuman diwajahnya kerana rasa pening dan lesu tiada lagi. Kerana ingin membantu teman2 yang senasib dengan beliau, beliau sudi berkongsi pengalaman beliau dengan semua rakyat Malaysia. Bagi beliau biar semua semua orang dapat kembali kesihatan yang baik.
 • Hubungi farid untuk info @ tempahan produk di 017-275 4645

dR Rozmey : Jus Mate 5 mampu memulihkan kitaran haid

 • (Customer Farid ,Pn Halwa yang berasal dari Kelantan dan kini bertugas di Sabah mengalami masalah period yang tidak datang semulajadi jika tidak mengambil ubat hospital, beliau menggunakan Jus Mate 5 selama 5 bulan berturut-turut . Dalam tempoh 5 bulan ini haid beliau langsung tidak datang dan membuatkan beliau hampir give up.. namun selang 3 hari dari mesej beliau yang hampir berputus asa itu, dengan izin Allah SWT haid beliau datang secara semula jadi.)

 • Sekiranya anda mengalami masalah kitaran period yang tidak teratur atau lebih teruk jika anda perlu ambil ubat hospital untuk memastikan haid anda datang, Jus Mate 5 adalah penyelesaian yang terbaik, mudah dan selamat !!
 • Pemerhatian Farid tentang masalah kitaran haid ini ialah:
 • 1) Jika period anda datang secara semulajadi tetapi tidak teratur, insyaAllah dengan mengambil Jus Mate 5 selama sebulan, masalah anda dapat diatasi.
 • 2) Jika period anda langsung tidak datang atau perlu ambil ubat hospital untuk mendatangkan haid, ia mengambil masa lebih lama ± 5-6 bulan penggunaan Jus Mate 5.
 • Oleh itu sekiranya anda sukar hamil, atau belum hamil atau bermasalah period seperti diatas, Farid amat syorkan anda mengambil Jus Mate 5 secara konsisten .
 • Dalam hal sebegini, anda perlu berusaha, bersabar dan bertawakkal kepada yang Maha Esa.. Kerana semua ini adalah kehendak-Nya.
 • Hubungi Farid 017-275 4645 untuk info lanjut.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More