Produk Jus Diet Mate 5

Produk Diet Yang Terunggul. Ramai Yang Telah Berjaya Mendapatkan Berat Badan Ideal. Terbukti Berkesan !!

Produk DRII

Produk Kecantikan Kulit Wajah Yang Unggul Dan Terbukti Berkesan Dalam Tempoh Yang Singkat Untuk Merawat Serta Menghilangkan Jerawat Jeragat Dan Parut Serta Penyakit SLE

Produk DOC K

Rawat Sakit Sendi dan Tulang Doc K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara: (i). Menghilangkan kesakitan (ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak

Produk dRQ10

Dr rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah lemah jantung dan serangan stroke dengan dRQ10

Produk dR101

Jus minuman untuk kerehatan dan kesegaran minda, membantu kecergasan minda.Ramuan khas untuk mereka yang menghadapi masalah kurang daya fikiran,pelupa, tidak focus dan minda yang lesu.

Produk dR Betes

Formulasi ringkas memberikan penguna rasai kenyang dan mengaktifkan tahap guna gula serta guna pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan tahap guna dalam badan.mengaktifkan sel-sel pencrease untuk hasilkan insulin telah membantu menormlakan tahap gula dalam darah.

Produk Gain 5

Ia merupakan satu formulasi ajaib dari Dr Rozmey yang mampu menambah berat badan dan pertambahan otot2 badan dengan selamat dan sangat berkesan.. Gain 5 mampu mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan untuk berfungsi secara maksimum.

Produk dR Silky

Formulasi ajaib ini mengabungkan ramuan terpilih yang bertindak secara sinergi yang mampu memberikan bentuk badan dan kulit wanita. Kebolehan dR Silky membentuk pinggul dan payu dara memberikan keyakinan dan kepuasan pada wanita yang mampu miliki bentuk badan idaman.

Produk Kopi Espresso XY

Pertama Di Malaysia minuman hebat untuk lelaki yang ingin menikmati kehidupan seksual yang lebih nikmat serta panas dan selamat !!!

Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

07 Mac 2012

dR Rozmey ; HARGA PRODUK dRGROUPSALAM SEJAHTERA
  • Bermula 1 March 2012, semua produk dRGroup telah dinaikkan sebanyak RM10 sekotak. Ini adalah untuk menampung harga bahan mentah yang telah meningkat.
  • Untuk Semenanjung Malaysia : RM160 (Ahli) / RM210 (Bukan Ahli)
  • Untuk Sabah & Sarawak : RM170 (Ahli) / RM220 (Bukan Ahli)
  • Untuk menjadi ahli seumur hidup, anda tidak perlu membayar sebarang yuran keahlian. Anda hanya perlu membeli 3 kotak (mana-mana produk boleh campur). Anda terus menjadi ahli secara automatik. Untuk pembelian seterusnya sama ada bulan yang sama ataupun pada bulan berikutnya, anda boleh membeli hanya 1 kotak berharga rm160.. jadi anda jimat untuk jangka masa panjang.. tidak perlu lagi membeli 3 kotak .
  • Anda hanya perlu berikan nama penuh anda , no kad pengenalan dan alamat rumah (anda dan pasangan) serta no tel HP anda.. ia sungguh mudah.
  • Bagaimana nak membuat pembelian dan pembayaran ??
  • Anda hanya perlu masukkan duit bayaran kedalam akaun MAYBANK atau CIMB, setelah itu anda hanya perlu SMS kan NAMA PENUH, NO HP, ALAMAT PENGHANTARAN & TARIKH SERTA MASA PEMBAYARAN DIBUAT.
  • Saya akan memproses order anda dengan SEGERA dan Produk akan sampai kepada anda dalam tempoh 3 hari bekerja melalui SKYNET dan Free Of Charges !!
  • Untuk Kawasan yang berdekatan saya akan hantar secara BY HAND. Free Of Charge !!
HUBUNGI FARID SHAM | 017-2754645

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More