Produk Jus Diet Mate 5

Produk Diet Yang Terunggul. Ramai Yang Telah Berjaya Mendapatkan Berat Badan Ideal. Terbukti Berkesan !!

Produk DRII

Produk Kecantikan Kulit Wajah Yang Unggul Dan Terbukti Berkesan Dalam Tempoh Yang Singkat Untuk Merawat Serta Menghilangkan Jerawat Jeragat Dan Parut Serta Penyakit SLE

Produk DOC K

Rawat Sakit Sendi dan Tulang Doc K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara: (i). Menghilangkan kesakitan (ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak

Produk dRQ10

Dr rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah lemah jantung dan serangan stroke dengan dRQ10

Produk dR101

Jus minuman untuk kerehatan dan kesegaran minda, membantu kecergasan minda.Ramuan khas untuk mereka yang menghadapi masalah kurang daya fikiran,pelupa, tidak focus dan minda yang lesu.

Produk dR Betes

Formulasi ringkas memberikan penguna rasai kenyang dan mengaktifkan tahap guna gula serta guna pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan tahap guna dalam badan.mengaktifkan sel-sel pencrease untuk hasilkan insulin telah membantu menormlakan tahap gula dalam darah.

Produk Gain 5

Ia merupakan satu formulasi ajaib dari Dr Rozmey yang mampu menambah berat badan dan pertambahan otot2 badan dengan selamat dan sangat berkesan.. Gain 5 mampu mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan untuk berfungsi secara maksimum.

Produk dR Silky

Formulasi ajaib ini mengabungkan ramuan terpilih yang bertindak secara sinergi yang mampu memberikan bentuk badan dan kulit wanita. Kebolehan dR Silky membentuk pinggul dan payu dara memberikan keyakinan dan kepuasan pada wanita yang mampu miliki bentuk badan idaman.

Produk Kopi Espresso XY

Pertama Di Malaysia minuman hebat untuk lelaki yang ingin menikmati kehidupan seksual yang lebih nikmat serta panas dan selamat !!!

Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

22 Disember 2012

Testimoni dR101: Anak Dulu Terbaring Kini Mampu Duduk


Testimoni dR101: Anak Dulu Terbaring Kini Mampu Duduk
Adik Ahmad Absyar Menunjukkan Perubahan Yang Sangat Positif !!
“Dalam tempoh 4 hari mengambil produk ini, saya sangat terkejut kerana anak saya sudah boleh duduk dan tidak lagi terbaring. Dalam tempoh lima bulan seterusnya, Ahmad Absyar sudah berupaya untuk merangkak dan berjalan walaupun masih tidak stabil.”
 
Ikuti Kisah Penuh beliau:
“ Anak saya, Ahmad Absyar Muzamir Abdul Maleq, 3 tahun , dilahirkan tidak cukup bulan ketika kandungan saya baru berusia lapan bulan sehingga dia disahkan menghadapi masalah saraf yang menimbulkan pelbagai komplikasi penyakit.” Kata Noramalia Husin 38, dari Sungai Petani Kedah. 
Normala berkata, semasa anaknya dilahirkan, dia mendapat tahu Ahmad Absyar menghidap kira-kira 12 penyakit akibat dilahirkan tidak cukup bulan termasuk darah beku dalam kepala, masalah mata dan buah pinggang.
Katanya, sejak itu anaknya mengalami masalah perkembangan fizikal dan mental tidak seperti bayi lain yang sudah mampu merangkak atau berdiri ketika berusia setahun, sebaliknya anak bongsu daripada lima beradik itu hanya terbaring sahaja.
Dia seolah-olah sangat sakit kerana dia akan terbaring semula  apabila saya cuba mengajar dia untuk duduk, malah tidak boleh untuk merangkak atau mengesot.
“ Keadaan Ahmad Absyar ketika itu memang membuatkan saya risau. Perkembangan dia tidak seperti bayi lain. Ahmad Absyar seperti terkulai dan tidak mampu bergerak membuatkan saya rasa sedih dan kasihan melihatnya”, Katanya.
Noramalia berkata, hamper setahun dia berulang-alik membawa anaknya itu ke hospital untuk mendapatkan pemeriksaan lanjut kerana dia tidak pernah mencuba atau mencari penawar lain sehingga bertemu Presiden dR Rozmey Group (dRG), Datuk Dr Che Rozmey Che Din.
Katanya, Dr Che Rozmey menyarankan supaya dia mencuba produk dR101 keluaran dRG terlebih dahulu sebagai percubaan untuk melihat hasilnya kerana percaya anaknya menghadapi masalah saraf yang membuatkan minda dan perkembangan fizikal agak terjejas.
“Dalam tempoh 4 hari mengambil produk ini, saya sangat terkejut kerana anak saya sudah boleh duduk dan tidak lagi terbaring. Dalam tempoh lima bulan seterusnya, Ahmad Absyar sudah berupaya untuk merangkak dan berjalan walaupun masih tidak stabil.”
“Menjengah usia dua tahun, anak saya baru boleh bertutur walaupun tidak banyak perkataan, namun ia cukup membuatkan saya gembira kerana Ahmad Absyar tidak lagi seperti awal kelahirannya. Sehingga kini dia masih memberikan produk dR101 selepas mendapati produk berkenaan amat bagu untuk perkembangan minda anaknya”.
## Dapatkan Produk Yang Original Dari Pengadar dR Rozmey Group Yang Sah Sahaja.  Kebanyakkan produk yang dijual di pasaran terbuka sekarang termasuk kios, pasar raya, took jamu, salun kecantikkan sera kedai ubat boleh merosakkan buah pinggan, jantung dan hati hingga boleh mengundang MAUT ##

Info Produk dR101 dan bahan ramuannya di http://faridsham2u-hpmbiz.blogspot.com/2012/01/dr-rozmey-dr-101-produk-kecerdasan.html
Hubungi Farid Sham untuk info produk dan tempahan ||017-2754645||

 
 

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More