Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

09 Januari 2012

dR Rozmey ~ dRSilky : "Saya Cintakan Kecantikkan & Kesempurnaan, dRSilky Pilihanku".. Zana Barindi

Testimoni dR Silky : Zana Barindi

  • Saya mula diperkenalkan produk dR Silky oleh pengedar dR Rozmey Farid Sham pada bulan October tahun 2011. Kerjaya saya sebagai pramugari didalam dunia penerbangan domestik dan antarabangsa amat memerlukan saya sentiasa menjaga penampilan diri serta kecantikkan wajah agar sentiasa kelihatan menarik.
  • Kerjaya sebagai pramugari menyebabkan kulit saya lebih senang mengalami kekeringan. Selain itu peningkatan umur juga penyumbang faktor yang sama. Oleh itu, setiap bulan saya akan mengeluarkan sejumlah peruntukkan untuk menjalani rawatan kecatikkan kulit wajah samada di spa ataupun salun. Untuk kecantikkan dari dalaman, saya mengambil kolegen yang di beli dari luar negara ketika saya bertugas ke negara tersebut dengan harga yang agak mahal .
  • Suatu hari saya terfikir untuk mencuba produk
  • kecantikkan kulit yang berunsurkan herba kerana saya takut akan kesan sampingan dari produk kolegen yang saya amalkan sekarang akan memberi kesan kepada organ-organ tubuh badan saya . Saya inginkan kecantikkan yang lebih semulajadi secara langsung dapat menjaga kesihatan kewanitaan saya.

  • Setelah berjumpa dengan kawan saya yang juga pengedar sah drGroup, dia mengesyorkan saya mengamalkan produk dR Silky . Katanya produk ini mampu untuk mencantikkan kulit dari dalam, mencerahkan tona kulit , mencantikkan bentuk payu dara serta menganjalkan pinggul. Saya sangat tertarik kerana hanya dengan 1 sachet sehari ia mampu member keseluruhan kecantikkan yang saya inginkan.. memang sungguh SEMPURNA dan MENGKAGUMKAN !!
  • Saya sangat teruja dan telah membeli dR Silky, setiap hari saya hanya perlu mengambil 1 sachet sahaja. Setelah mengamalkan selama sebulan saya dapat rasakan banyak perubahan pada diri saya. Saya lebih rasa sihat dan cergas walaupun ketika didatangi haid. Tona kulit saya lebih cantik walaupun tidak lagi mengamalkan kolegen.
  • Saya sangat berpuas hati dengan produk dR Silky.. saya secara peribadi sangat mengesyorkan kepada semua wanita yang amat mementingkan kecantikkan kulit dan tubuh badan agar menjadikan produk dRSilky sebagai teman kecantikkan anda.. Berbaloi-baloi..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More