Produk Jus Diet Mate 5

Produk Diet Yang Terunggul. Ramai Yang Telah Berjaya Mendapatkan Berat Badan Ideal. Terbukti Berkesan !!

Produk DRII

Produk Kecantikan Kulit Wajah Yang Unggul Dan Terbukti Berkesan Dalam Tempoh Yang Singkat Untuk Merawat Serta Menghilangkan Jerawat Jeragat Dan Parut Serta Penyakit SLE

Produk DOC K

Rawat Sakit Sendi dan Tulang Doc K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara: (i). Menghilangkan kesakitan (ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak

Produk dRQ10

Dr rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah lemah jantung dan serangan stroke dengan dRQ10

Produk dR101

Jus minuman untuk kerehatan dan kesegaran minda, membantu kecergasan minda.Ramuan khas untuk mereka yang menghadapi masalah kurang daya fikiran,pelupa, tidak focus dan minda yang lesu.

Produk dR Betes

Formulasi ringkas memberikan penguna rasai kenyang dan mengaktifkan tahap guna gula serta guna pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan tahap guna dalam badan.mengaktifkan sel-sel pencrease untuk hasilkan insulin telah membantu menormlakan tahap gula dalam darah.

Produk Gain 5

Ia merupakan satu formulasi ajaib dari Dr Rozmey yang mampu menambah berat badan dan pertambahan otot2 badan dengan selamat dan sangat berkesan.. Gain 5 mampu mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan untuk berfungsi secara maksimum.

Produk dR Silky

Formulasi ajaib ini mengabungkan ramuan terpilih yang bertindak secara sinergi yang mampu memberikan bentuk badan dan kulit wanita. Kebolehan dR Silky membentuk pinggul dan payu dara memberikan keyakinan dan kepuasan pada wanita yang mampu miliki bentuk badan idaman.

Produk Kopi Espresso XY

Pertama Di Malaysia minuman hebat untuk lelaki yang ingin menikmati kehidupan seksual yang lebih nikmat serta panas dan selamat !!!

Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

03 Disember 2011

dR Rozmey Doc-K: Bisa-bisa akibat GOUT kini sudah tiada lagi.

  • Produk Doc-K keluaran dRGroup yang telah diformulasikan oleh dR Rozmey mampu untuk mengubati penyakit sakit sendi dan GOUT. Semakin ramai pelanggan yang percaya dengan produk dR Group setelah melihat testimoni-testimoni produk yang telah berjaya.
  • Saya masih lagi monitor VIP Customer (Nenek Asiah) saya agar beliau benar2 pulih dari rasa sakit akibat serangan Gout. Jika anda mengalami masalah yang sama jangan tangguh-tangguh untuk dapatkan produk Doc-K harini juga ,atau jika ada dikalangan ahli keluarga kita menghidapi penyakit yg sama, syorkanlah produk Doc-K ini kepada mereka

Promosi dRGroup dRRozmey Produk Oleh FaridSham2u Di MPS Selayang pada 30 Nov 2011

30 Nov 2011: FaridSham2u Telah Membuat Promosi Produk dRGroup dR Rozmey di Majlis Perbandaran Selayang.
Ramai yang berminat untuk bertanyakan produk2 kesihatan terutama Jus mate 5. Alhamdulillah sambutan sangat menggalakkan.

Promosi dRGroup dRRozmey Produk Di MBSA Shah Alam

24 Nov 2011: Majlis Bandaraya Shah Alam
Sekali lagi FaridSham membuat promosi produk dRGroup di MBSA .

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More