Produk Jus Diet Mate 5

Produk Diet Yang Terunggul. Ramai Yang Telah Berjaya Mendapatkan Berat Badan Ideal. Terbukti Berkesan !!

Produk DRII

Produk Kecantikan Kulit Wajah Yang Unggul Dan Terbukti Berkesan Dalam Tempoh Yang Singkat Untuk Merawat Serta Menghilangkan Jerawat Jeragat Dan Parut Serta Penyakit SLE

Produk DOC K

Rawat Sakit Sendi dan Tulang Doc K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara: (i). Menghilangkan kesakitan (ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak

Produk dRQ10

Dr rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah lemah jantung dan serangan stroke dengan dRQ10

Produk dR101

Jus minuman untuk kerehatan dan kesegaran minda, membantu kecergasan minda.Ramuan khas untuk mereka yang menghadapi masalah kurang daya fikiran,pelupa, tidak focus dan minda yang lesu.

Produk dR Betes

Formulasi ringkas memberikan penguna rasai kenyang dan mengaktifkan tahap guna gula serta guna pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan tahap guna dalam badan.mengaktifkan sel-sel pencrease untuk hasilkan insulin telah membantu menormlakan tahap gula dalam darah.

Produk Gain 5

Ia merupakan satu formulasi ajaib dari Dr Rozmey yang mampu menambah berat badan dan pertambahan otot2 badan dengan selamat dan sangat berkesan.. Gain 5 mampu mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan untuk berfungsi secara maksimum.

Produk dR Silky

Formulasi ajaib ini mengabungkan ramuan terpilih yang bertindak secara sinergi yang mampu memberikan bentuk badan dan kulit wanita. Kebolehan dR Silky membentuk pinggul dan payu dara memberikan keyakinan dan kepuasan pada wanita yang mampu miliki bentuk badan idaman.

Produk Kopi Espresso XY

Pertama Di Malaysia minuman hebat untuk lelaki yang ingin menikmati kehidupan seksual yang lebih nikmat serta panas dan selamat !!!

Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

07 Oktober 2011

Promosi dR Group produk oleh Farid Sham2u di MDKL Banting Selangor

Salam dan selamat sejahtera. Hari ni farid nak kongsikan pengalaman membuat promosi produk dR Rozmey Group (dRG) secara offline di tempat anda.. Kali ini Farid memilih Majlis Daerah Kuala Langat di Pekan Banting. Alhamdulillah sambutan sangat2 menggalakkan.Terlalu banyak pertanyaan tentang produk telah diutarakan dari kakak2, abang2 dan adik2 disana.. masing-masing teruja mendengar penjelasan secara face to face ..
Dan Farid rasakan sangat puas bila dapat duduk sekali sambil bersembang tentang produk . Para pelanggan yang sangat jarang online atau tiada perkhidmatan internet di rumah hanya mendapat info produk melalui akhbar2 tempatan. Tidak seperti mereka yang sering online, senang untuk bertanya didalam FB atau email.
Farid sayang anda semua, Kepuasan hati pelanggan Farid adalah hadiah yang sungguh bermakna..

04 Oktober 2011

dR Rozmey melancarkan dRBook Dasyatt !!

Memang sungguh mengkagumkan bila dR Rozmey telah melancarkan dRBook, iaitu satu laman sosial seperti Facebook dan twitter.. Anak Malaysia yang berjiwa BESAR.. sesiapa sahaja boleh daftar ... jom join.. klik disini http://www.drbook.biz/

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More