Produk Jus Diet Mate 5

Produk Diet Yang Terunggul. Ramai Yang Telah Berjaya Mendapatkan Berat Badan Ideal. Terbukti Berkesan !!

Produk DRII

Produk Kecantikan Kulit Wajah Yang Unggul Dan Terbukti Berkesan Dalam Tempoh Yang Singkat Untuk Merawat Serta Menghilangkan Jerawat Jeragat Dan Parut Serta Penyakit SLE

Produk DOC K

Rawat Sakit Sendi dan Tulang Doc K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara: (i). Menghilangkan kesakitan (ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak

Produk dRQ10

Dr rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah lemah jantung dan serangan stroke dengan dRQ10

Produk dR101

Jus minuman untuk kerehatan dan kesegaran minda, membantu kecergasan minda.Ramuan khas untuk mereka yang menghadapi masalah kurang daya fikiran,pelupa, tidak focus dan minda yang lesu.

Produk dR Betes

Formulasi ringkas memberikan penguna rasai kenyang dan mengaktifkan tahap guna gula serta guna pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan tahap guna dalam badan.mengaktifkan sel-sel pencrease untuk hasilkan insulin telah membantu menormlakan tahap gula dalam darah.

Produk Gain 5

Ia merupakan satu formulasi ajaib dari Dr Rozmey yang mampu menambah berat badan dan pertambahan otot2 badan dengan selamat dan sangat berkesan.. Gain 5 mampu mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan untuk berfungsi secara maksimum.

Produk dR Silky

Formulasi ajaib ini mengabungkan ramuan terpilih yang bertindak secara sinergi yang mampu memberikan bentuk badan dan kulit wanita. Kebolehan dR Silky membentuk pinggul dan payu dara memberikan keyakinan dan kepuasan pada wanita yang mampu miliki bentuk badan idaman.

Produk Kopi Espresso XY

Pertama Di Malaysia minuman hebat untuk lelaki yang ingin menikmati kehidupan seksual yang lebih nikmat serta panas dan selamat !!!

Pengasas

Pengasas
Hubungi Farid Sham 017-275 4645

09 Januari 2012

dR Rozmey ~ dRSilky : "Saya Cintakan Kecantikkan & Kesempurnaan, dRSilky Pilihanku".. Zana Barindi

Testimoni dR Silky : Zana Barindi

  • Saya mula diperkenalkan produk dR Silky oleh pengedar dR Rozmey Farid Sham pada bulan October tahun 2011. Kerjaya saya sebagai pramugari didalam dunia penerbangan domestik dan antarabangsa amat memerlukan saya sentiasa menjaga penampilan diri serta kecantikkan wajah agar sentiasa kelihatan menarik.
  • Kerjaya sebagai pramugari menyebabkan kulit saya lebih senang mengalami kekeringan. Selain itu peningkatan umur juga penyumbang faktor yang sama. Oleh itu, setiap bulan saya akan mengeluarkan sejumlah peruntukkan untuk menjalani rawatan kecatikkan kulit wajah samada di spa ataupun salun. Untuk kecantikkan dari dalaman, saya mengambil kolegen yang di beli dari luar negara ketika saya bertugas ke negara tersebut dengan harga yang agak mahal .
  • Suatu hari saya terfikir untuk mencuba produk
  • kecantikkan kulit yang berunsurkan herba kerana saya takut akan kesan sampingan dari produk kolegen yang saya amalkan sekarang akan memberi kesan kepada organ-organ tubuh badan saya . Saya inginkan kecantikkan yang lebih semulajadi secara langsung dapat menjaga kesihatan kewanitaan saya.

  • Setelah berjumpa dengan kawan saya yang juga pengedar sah drGroup, dia mengesyorkan saya mengamalkan produk dR Silky . Katanya produk ini mampu untuk mencantikkan kulit dari dalam, mencerahkan tona kulit , mencantikkan bentuk payu dara serta menganjalkan pinggul. Saya sangat tertarik kerana hanya dengan 1 sachet sehari ia mampu member keseluruhan kecantikkan yang saya inginkan.. memang sungguh SEMPURNA dan MENGKAGUMKAN !!
  • Saya sangat teruja dan telah membeli dR Silky, setiap hari saya hanya perlu mengambil 1 sachet sahaja. Setelah mengamalkan selama sebulan saya dapat rasakan banyak perubahan pada diri saya. Saya lebih rasa sihat dan cergas walaupun ketika didatangi haid. Tona kulit saya lebih cantik walaupun tidak lagi mengamalkan kolegen.
  • Saya sangat berpuas hati dengan produk dR Silky.. saya secara peribadi sangat mengesyorkan kepada semua wanita yang amat mementingkan kecantikkan kulit dan tubuh badan agar menjadikan produk dRSilky sebagai teman kecantikkan anda.. Berbaloi-baloi..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More